Velkommen til her hos mig

I min hverdag hjælper jeg andre med nogle gange at håndtere de udfordringer, der ligger på vejen hen til en mere velfungerende krop i deres hverdag og med at nulstille dem selv og skabe et solidt kropsligt fundament at bygge en sundere hverdag på. Igennem mine mange år som behandler, vejleder og kropsterapeut i min egen behandlingspraksis har jeg samlet en del viden og erfaringer. Dem vil jeg rigtig gerne dele det med dig.

Så her på bloggen vil jeg både inspirere dig til at skabe en afbalanceret, tilfredsstillende og langtidsholdbar hverdag samt dele nogle af de brugbare og effektive fif, tricks, værktøjer og strategier, jeg har samlet op igennem årenes løb.

I mit arbejde og i mit liv er jeg drevet af min fascination af kroppens indbyggede evne til at tilpasse sig de omkringliggende omstændigheder, til at reparere sig selv og til at regulere sig selv.

Det er min store passion at finde ind til de bedste rammer og midler til at skabe både en tilfredsstillende livskvalitet i hverdagen og en langtidsholdbar livsstil – både for mig selv og for andre.

Mange tak for din interesse og rigtig god læselyst.
Kærligst Linda

HÅNDTRYK
V/Linda Primdahl Jensen

Mobil: +45 61 77 08 07
Mailinfo@haand-tryk.dk
Webwww.haand-tryk.dk

Behandlingspraksis: Ole Suhrs Gade 21, kld. tv., 1354 København K.
Behandlingstider: Onsdag – lørdag: kl. 10-18

Book din tid online døgnet rundt lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.