Det siger andre om Afspænding

Her kan du læse om andres oplevelser hos mig og blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af mine behandlinger.

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂

”Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og det var på alle måder en ren fornøjelse at få håndtryks-behandling af dig med dit “professionelle omsorgsfulde væsen” i din hyggelige klinik. Så jeg vil anbefale både behandlingen og dig videre, og jeg vil også rigtig gerne tilbage på din briks.”

”Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver fra gang til gang lige imponeret over, hvad hun kan udrette med sine blide tryk, pres og strøg. Jeg føler mig mødt med lige store dele nærvær og professionalisme, hver gang jeg besøger klinikken, og jeg nærmest svæver efter at have været i behandling.
Under min lidt besværlige graviditet gjorde Lindas behandlinger underværker, ligesom hun hjalp mig til at acceptere min nye fysisk udfordrede situation.
Linda har en unik evne til at aflæse kroppens tilstand og til at formidle sin viden på en let forståelig måde, som hverken bliver for teknisk eller belærende.
Jeg kan kun anbefale Lindas behandlinger på det varmeste. Både til alment velvære og selvforkælelse, men mindst lige så meget for at få løst små eller større skavanker og få en større forståelse for, hvad kroppen arbejder med under overfladen.”

“Jeg er kommet i Lindas klinik gennem nogle år. Forinden havde jeg besøgt andre behandlere for at få lindret forskellige smerter i min krop. Men efter at have været hos Linda, har jeg ikke har været andre steder. Jeg oplever hver eneste gang en meget effektfuld afspændingsbehandling, som bliver givet med stor nænsomhed, omsorg og respekt. Linda ser og hører, hvad jeg fortæller om, hvordan jeg har det. Jeg føler mig helt tryg og godt tilpas, hvilket har en kæmpe betydning for mig. Jeg har ikke tilnærmelsesvis oplevet den samme omsorg hos andre behandlere. Ej heller den samme effekt. 
Jeg får også gode tips med hjem til, hvordan jeg selv kan passe på min krop mellem behandlingerne. Jeg kan kun anbefale Linda til alle, der vil give deres krop en god behandling.”

”Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen.”

“Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen.”

”Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen. Du kan altid forklare, hvordan det giver mening, at kroppen har det, som den har det, og hjælpe med at give ro på. For eksempel holdt jeg stort set op med at vågne op om natten og ligge vågen, fordi du havde givet mig en forklaring på, hvordan det gav mening, at kroppen gør sådan i min situation. Det var tilsyneladende medhjælpende til, at jeg kunne give slip på det.”

”Det var en helt igennem fantastisk oplevelse midt i min ellers travle hverdag. Jeg følte mig SÅ godt tilpas, fra jeg trådte ind ad døren med din meget behagelige tilgang og skønne stemme; skuldrene var nede med det samme. Briksen var fantastisk, og du gjorde så meget for, at jeg virkelig lå godt med puderne. Den skønne teknik med at blive lagt helt til rette med hele kroppen har jeg aldrig prøvet før, og det var en helt fuldstændig fantastisk begyndelse på den næste 1½ times velværeoplevelse. Tusind tak for velværet, som heldigvis stadig sidder i min krop. Jeg vender helt sikkert tilbage og har allerede anbefalet det videre på min vej :-)”

“Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig.”

”Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. Jeg følte, at jeg fik meget ro i min hjerne og mine tanker, så jeg forsøgte at afrunde dagen i meget stille tempo, lige efter din anbefaling. Jeg kan varmt anbefale denne behandling til mine omgivelser og hvem, der måtte have interesse for den.”