Presse

Her kan du finde artikler og indslag, som andre har lavet om mine behandlinger. Har du spørgsmål til mig, kan du altid fange mig på info@haand-tryk.dk.

Læs artiklen fra Magasinet Søndag

Læs artiklen fra Magasinet Søndag der handler om “Afspænding for særligt sensitive”.

Vi har efterhånden lært, at særligt sensitive skal passe godt på sindet og beskytte sig mod det, der stresser. Men kroppen reagerer også på de
mange indtryk. Nu kan du få en afstressende behandling, der er skabt til en særligt sensitiv krop – måske er den noget for dig?

Artiklen ligger som pdf-fil her

Se videoen fra Go’Morgen Danmark

Da det kom frem, at hovedpinepiller måske kunne give misdannelser i fostre, blev jeg inviteret ind til Go’morgen Danmark sammen med læge Rikke Esbjerg for at tale om, hvordan man kan blive hovedpinen kvit uden piller. Her kommer vi lidt ind på, hvad hovedpine tit opstår af, og hvordan man kan undgå den – eller få den til at gå væk igen.

Du kan gense indslaget her.

Artikel fra Liebhaverboligen

Ønsker du at blive mindre stresset, passe bedre på dig selv eller har du skavanker, som kommer igen og igen, så kan denne metode hjælpe dig både nu og i fremtiden. Behandlingen er bl.a. ideel mod migræne, kraftige muskelspændinger samt ryg og nakkeproblemer.

Sidstnævnte et problem som undertegnede kender særdeles godt (som journalist sidder man meget foran en computer og i mange timer ad gangen!).

Behandlingen kan også forbedre søvnkvaliteten, skabe mere overskud og velvære samt ændre dårlige vaner….

Artiklen ligger som pdf her