Håndtryks signaturbehandlinger

Med denne nye gren i mit behandlingsudvalg tilbydes du essensen i måden, jeg udfører mine behandlinger på, og behandlingerne her tilbyder hjælp til 5 udvalgte områder, som jeg elsker at arbejde med.

Signaturbehandlingerne er nøje sammensat af specifikt udvalgte behandlingsgreb, koreograferet i en særlig rækkefølge, og doseret i rette mængder, så de kan levere det slutresultat jeg ønsker.

Disse behandlinger arbejder som alle mine andre behandlinger med aflastning af muskelspændinger, nulstilling af hjerneaktiviteten og optankning af ressourcer i kroppen. Samtidig får man også synkroniseret trafikken mellem krop og hjerne, så man efterfølgende bedre vil kunne navigere sin krop og regulere sig selv i hverdagen.

Når kroppen er i større overbelastning, vil den oftest ikke kunne håndtere for store forløsninger på én gang, og af denne grund varer disse behandlinger kun 60 minutter for at undgå overbehandling.

Hvis kroppen rummer stor overbelastning eller hvis overbelastningen har siddet i kroppen i længere tid, kan det dog kræve flere besøg på briksen, før man opnår den ønskede effekt.

Effekten af behandlingen afhænger også af, om der er valgt den rette behandlingsversion til ens behov, og om man følger de anbefalede anvisninger før og efter behandlingen.

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

Vil du have den bedste effekt af behandlingerne, anbefaler jeg altid, at du både har afsluttet dit arbejde, så du kan tillade dig selv at slappe af, og at du holder kalenderen fri resten af dagen, så kroppen kan få lov til at udnytte behandlingen som en kickstart til yderligere restitution.

Signaturbehandling 1: Powernap behandlingen
Denne behandling er til dig, der trænger til at komme helt ned i gear og lade dagligdagens pligter forsvinde som dug for solen. Den er udviklet på basis af mine bedste afspændingsteknikker, og som titlen indikerer, er teknikkerne specielt udvalgt og sammensat, så du vil opleve en afslappet, frigørende powernap fornemmelse i hele kroppen.

Powernap behandlingen skaber større indre ro, forbedrer jordforbindelsen og frigiver energi – den hjælper din krop til at koble helt fra, slippe de ophobede muskelspændinger og geare nervesystemet helt ned, mens du ligger på briksen og lader dig forkæle.

Behandlingen er ideel til at give slip på stress, gamle spændinger og bekymringer op til en weekend, ovenpå en særlig presset periode, eller når du er klar til at gå på ferie. Men den kan også bruges som selvforkælelse eller en velfortjent pause fra hverdagens udfordringer.

Indeholder:
Kort behandling af kroppen under tilrettelæggelsen; blid behandling af skuldre, hals, nakke, kraniekant, hovedbund samt ansigt, blid opvågning.

Varighed: 60 min (alt inklusiv). Pris: 1000 kr.


Signaturbehandling 2: Sensitiv i hvile
Med en sensitiv krop kan det være svært at opnå eller fastholde en krop i hvile. Hos nogle af os kan det være så fremmed en tilstand i kroppen, at vi slet ikke kan finde ind til den ro, der opstår i hvilen.

Denne behandling viser dig vejen derhen, og din krop lærer roen af kende i trygge omgivelser. Der tages højde for din specifikke smertegrænse og for dine sanser aktuelle behov.

Undervejs beroliges dit nervesystem, og din krop falder langsomt til ro. Dine ømheder, gener og smerter lindres. Dit tankemylder stopper hen ad vejen, og dine muskler slipper de ophobede, fastgroede spændinger. Med denne afspænding giver du dig selv et åndehul væk fra omverdenen, hvor du kan koble helt fra og genfinde din indre ro.

Indeholder:
Rolig, blid og let behandling af kroppen, skuldre, hals, nakke, kraniekant, hovedbund og ansigt samt blid opvågning.

Varighed: 60 min (alt inklusiv). Pris: 1000 kr.


Signaturbehandling 3: Frigør og foryng dit ansigt
Der kan samle sig overraskende mange spændinger i vores ansigt. Ifølge nogle teorier ligger der primært følelsesmæssige overbelastning bag ved de overspændinger, vi får i ansigtet, som kan fastholde os i følelsesmæssige tilstande, som vi enten gerne vil videre fra eller som vi har forholdt os til mentalt men fortsat fastholdes i kropsligt.

Med denne afspændingsbehandling af ansigtet kan du få løsnet dine spændinger, stimuleret aktiviteten i huden og det underliggende væv, boostet vitaliteten i dit ansigt, mildnet livets linjer, øget bevægeligheden, strammet huden og skabt mere harmoni i dit ansigtsudtryk.

Samtidig vil forløsningen af disse spændinger også kunne frigøre dig følelsesmæssigt, så du igen får fuld adgang til dit følelsesmæssigt repertoire.

Indeholder:
Individuelt tilpasset behandling af ansigt, hals, hovedbund og kraniekant efter behov.

Varighed: 60 min (alt inklusiv). Pris: 1000 kr.


Signaturbehandling 4: Væk de trætte øjne
Spændinger omkring øjnene er et meget overset problemområde. Om du bruger briller døgnet rundt, læsebriller eller computerbriller, så er det udfordrende for øjnenes muskler at skulle fastholde fokus indenfor brilleglassets ramme. Når der opstår genspejling, kommer modlys, solen skinner kraftigt eller du måske trænger til nye briller, så arbejder øjnenes muskler endnu mere for at sørge for, du kan se det, du skal og vil se.

Dette skaber en masse spændinger omkring øjnene, som de fleste slet ikke er opmærksomme på. Der er én meget let vej ud af dette – behandlingen skal afprøves, for som mine kunder siger, så er det først bagefter, de kunne mærke, hvor stort behovet rent faktisk var.

Indeholder:
Behandling af øjne, øjenbryn, pande, kinder, tindinger, hovedbund.
Varighed: 60 min (alt inklusiv). Pris: 1000 kr.


Signaturbehandling 5: Slip dine kæbespændinger
Døjer du med kæbespændinger? Måske bider du tænderne sammen eller skærer tænder om natten? Mange af os gør det fra tid til anden, og i perioder gør vi det på jævnlig basis. Det kan på sigt resultere i problemer som skævt tandbid, unødigt slid på dine tænder eller hovedpine og andre følgesymptomer. Derfor er det en god ide at tage hånd om dem, så de ikke bygger sig op eller bliver kroniske.

Denne behandling går målrettet ind for at løsne musklerne, der indirekte eller direkte skaber vores kæbespændinger. Med blide, afstressende greb får du effektivt lindret dine kæbespændinger samtidig med, at behandlingen afhjælper de problemer, der kan opstå som følge af kæbespændingerne.

Ønsker du efterfølgende at forebygge du vender tilbage til samme tilstand, kan du gå videre med mine afspænding fra top til tå behandlinger, hvor vi kan aflaste dig i dybden og finde ind til de bagvedliggende årsager, som vi så i fællesskab kan rette op på.

Indeholder:
Behandling af muskler omkring mundens, kinderne, kæberne, tindinger, hovedbund samt kraniekanten.
Varighed: 60 min (alt inklusiv). Pris: 1000 kr.

Det siger andre om behandlingerne

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂 Læs resten her

Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og… Læs resten her

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. Se flere referencer her

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. Se flere referencer her

Da jeg var til behandling hos dig i onsdags, var det en meget dejlig oplevelse. Da jeg lagde mig på briksen, kunne jeg mærke, at min krop var anspændt. Dog gik der ikke lang tid, før jeg blev totalt afspændt. Jeg mærker stadig… Læs resten her

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig. Se flere referencer her

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. … Læs resten her

”Min sidste behandling hos dig var rigtig fin. Jeg nød den lange snak, hvor jeg fik talt om mit liv, mine oplevelser, mine følelser, min fremgang og min forvirring. Du supplerede så fint med dine utrolige kompetencer inden for krop, sind og ånd, men vigtigst af alt din sensitivitet og lydhørhed, som er uhyre sjælden inden for behandlerverdenen….Læs resten her

”Jeg fik dig anbefalet fra omgangskredsen, og både min kone og jeg har også anbefalet dig videre. Du er altid opmærksom på mine problemer, og det har været min fornemmelse, at du har godt styr på udviklingen fra gang til gang og på de områder, der kunne gøres mere ved, som jeg ikke selv var opmærksom på. Jeg kan godt mærke, at mange greb er de samme fra gang til gang – men jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg har fået et “standardprodukt”. Behandlingen har altid været justeret til dagsformen og mine problemer….Læs resten her

”Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand. Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100% op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling du gav oplevedes som skræddersyet til mine klager….Læs resten her

”Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt. Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv…..Læs resten her

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl. …..Læs resten her

”Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk. …..Læs resten her