Dybdegående kundeinterviews

Her kan du læse om andres oplevelser hos mig og blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af mine behandlinger.

Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk.

”Jeg føler mig altid godt tilpas, når jeg kommer, og jeg er tryg ved behandlingen. Lige fra første gang syntes jeg, at der var en god kemi mellem Linda og jeg. Hun er utroligt nem at tale med og samtidig meget professionel. Det er en god balance. Desuden er hun utrolig omsorgsfuld og imødekommende,” understreger Lene Hempel, og fortsætter: ”Jeg oplever en stor tryghed, når jeg kommer hos Linda. Jeg smækker mig bare op på briksen og lukker øjnene og slapper helt af.” Gennem tiden har Lene Hempel været hele repertoiret af behandlinger igennem; afspænding, A.L.T og Powernap-behandlingen. ”Jeg kommer primært for velvære og for at få løsnet op i mine skuldre og nakke. Jeg har et computerarbejde, og jeg kan mærke, at jeg spænder op. Så det er rigtig dejligt at kunne komme hos Linda og få løsnet op.”

Ud over at få løsnet de ømme muskler og forkæle sig selv med nydelse og velvære har besøgene hos Håndtryk desuden haft en sidegevinst for Lene Hempel. ”Jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning, og hvad der gør ting bedre og værre for den. Jeg er i det hele taget blevet mere bevidst om min krop.”

Lene Hempel

Gennem tre et halvt år har Lars Østergreen lagt sig til rette på briksen hos Håndtryk, hvor behandlingerne kan gjort underværker for hans kontorramte skuldre og nakke.

“Før jeg startede behandlingerne, havde jeg nærmest kronisk ondt i ryg og nakke – de typiske kontorsymptomer. Det har jeg stort set ikke længere,” fortæller 33-årige Lars Østergreen, som er teamleder i et personalekontor hos Københavns Kommune.

Cirka en gang om måneden bestiller han tid til afspænding, og her nyder han særligt, at behandlingen foregår med tøjet på. ”Man kan gå derfra uden at være klistret ind i olie eller lignende. Det er rigtigt rart.” Han nyder desuden, at afspændingen skiller sig ud fra klassisk massage og tilsvarende behandlinger. ”Det er noget anderledes, end hvad jeg ellers har prøvet før. Det gør ikke så ondt, men det virker rigtigt godt,” forklarer Lars Østergreen.

Ud over at få løsnet spændingerne i skuldre og nakke har han desuden gjort brug af Lindas kompetencer til at afhjælpe forskellige sportsskader. ”På et tidspunkt fik jeg lavet et forkert vrid med min skulder, som Linda har behandlet, og hun har også arbejdet med problemer med knæ, lår og læg, som hun har kunnet afhjælpe.”

Netop Lindas grundige kendskab til kroppens muskler og funktioner fremhæver Lars Østergreen som en stor fordel ved behandlingerne. ”Linda er supergod. Hun er virkelig inde i, hvad hun snakker om – hvordan kroppen og musklerne er bygget op. Jeg har flere gange fået øvelser, som jeg kunne lave derhjemme for at afhjælpe forskellige problemer. Hun er meget kompetent og har samtidig et stille og roligt væsen, som gør det rart at komme hos hende.”

Lars Østergreen

Det var et godt tilbud på Downtown, der fristede Christoph Leistner til at prøve en halv times afspænding hos Håndtryk, og den oplevelse førte til, at han købte et klippekort og indledte et forløb hos Linda. “

Jeg kendte ikke til afspænding inden, men jeg blev meget begejstret. Jeg syntes meget godt om kombinationen med, at vi både fik en god snak, hvor jeg fik mulighed for at få luft for mine tanker, og så afspændingen. Det var som at være i en slags terapi uden at skulle snakke hele tiden,” fortæller 45-årige Christoph Leistner, der arbejder som sygeplejerske i psykiatrien.

Da han kom til Linda, døjede han med meget stærke rygsmerter og traumer efter et overfald på sit arbejde. ”Efter jeg blev overfaldet, fik jeg problemer med hovedpine, og derefter satte chokket sig i ryggen. Jeg kunne næsten ikke røre mig uden smerter, og jeg havde det meget dårligt både psykisk og fysisk. Begge dele har Linda hjulpet mig ud over, og jeg har næsten ikke flere smerter i ryggen. Desuden hjalp Linda ved at høre på mine tanker og frustrationer og kom med idéer til, hvad jeg kunne gøre.”

Ud over afspændingens effekt på kroppen understreger Christoph Leistner desuden Lindas personlighed som en væsentlig faktor. ”Som person er Linda meget imødekommende, venlig og åben. Hun giver af sig selv og er hele tiden 100 procent på. Man føler virkelig, at hun er til stede, og hun gør utroligt meget for, at man får en god og afslappende oplevelse,” forklarer Christoph Leistner.

I sit forløb blev han udstyret med en lille notesbog, som kunne bruges mellem behandlingerne, og den viste sig at være en god hjælp. ”Linda har virkelig gjort sig mange tanker om, hvad hun kan gøre for sine kunder, så de får det bedre og får mest ud af behandlingerne. Jeg skrev mine tanker ned, og hvad jeg oplevede i forløbet, og det er virkelig en god reminder om, hvordan jeg havde det før, og hvor meget jeg er kommet videre.”

Christoph Leistner

Afslapning og velvære er i centrum, når Birgit Jonsen bestiller tid hos Håndtryk, hvor hun har været fast kunde siden foråret 2010. ”Der kom et godt tilbud på nyhedsbrevet, som jeg sprang til på, og siden er jeg kommet jævnligt,” forklarer 55-årige Birgit Jonsen, der arbejder som kontorassistent. Hun nyder især den ro og afslapning, der automatisk følger med en behandling hos Linda. ”

Når jeg bliver modtaget af Linda, virker hun altid helt afstresset og har en meget god og rolig udstråling. Det er en meget vigtig ting, for så kommer jeg også selv ned i gear. Så bliver jeg lagt godt til rette, musikken spiller, og tæppet kommer på. Man bliver virkelig hygget om og føler, at det 100 procent er mig, det handler om,” forklarer Birgit Jonsen og fortsætter: ”Ud over den gode stemning er Linda både fagligt dygtig og særdeles omsorgsfuld. Man føler sig virkelig i gode hænder hos hende.”

I første omgang gennemgik Birgit Jonsen et A.L.T. (AnsigtsLøftningsTeknik) forløb hos Håndtryk, hvor hun gennem seks behandlinger fik arbejdet ansigtets muskler og spændinger grundigt igennem.

”A.L.T.-behandlingerne var simpelthen vidunderlige. Når jeg havde været til behandling, følte jeg mig fuldstændigt afspændt og afslappet,”understreger Birgit Jonsen.

Siden har det primært været for afspændingen, hun er kommet hos Håndtryk.
”Jeg kommer mest for afslapningen og velværen, men som alle andre har jeg også spændinger, og Linda formår altid at finde de steder i kroppen, som har behov for behandling. Jeg foretrækker de lange behandlinger på halvanden time, for der når jeg virkelig at ryge fuldstændig i den syvende himmel.”

Birgit Jonsen

Louise Westenholz bestiller jævnligt tid på briksen hos Håndtryk, hvor hun har gået til afspænding siden 2008. ”For mig er behandlingerne et mentalt pusterum, hvor jeg lader op. Linda har dyb respekt for, hvor man er, når man kommer, og hvad man har behov for. Hun har virkelig en god indfølingsevne,” forklarer 45-årige Louise Westenholz, der er partner i TranslatørHuset, og fortsætter:

”Linda kan mærke nøjagtigt, hvad jeg har brug for, og hun er meget diskret, også når jeg er i dårligt humør. Jeg får ro og bliver afspændt både fysisk og psykisk.” Ord som ordentlig, troværdig, behagelig og professionel dukker op, når Louise Westenholz bliver bedt om at beskrive Linda og hendes behandlinger.

”Jeg oplever en fuldstændig overgivelse af mig selv i hendes hænder, og det har jeg gjort fra første gang, jeg var der. En ting er, at hendes arbejde er helt i orden. Men det er også det ekstra, der gør det – hendes person og væremåde, der gør, at jeg bliver ved med at komme hos hende.”

Louise Westenholz