Dybdegående kundeinterviews

Her kan du læse om andres oplevelser hos mig og blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af mine behandlinger.

”Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand. Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100% op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling du gav oplevedes som skræddersyet til mine klager: Min stive og ømme skulder, og den tilstand jeg var i p.g.a. forestående fysisk belastende opgaver og fremdeles mange møder, hvor vanskelige opgaver og ofte indviklede spørgsmål debatteres.
Behandlingen gav mig en god fornemmelse af min krop, og det tempo, du behandlede i, og den måde, du behandlede mig på med dine faste og kropsafgrænsende greb (håndtryk), fik mig ned i en tilstand, hvor jeg kunne give slip og trække vejret dybere og roligere. Det var skønt!
Jeg nåede lige at gå hjem og slappe af et par timer – så måtte jeg jo (som jeg fortalte dig) i gang med mit forehavende, som jeg også nåede at fuldføre til tiden, nemlig i dag. Min skulder har ikke brokket sig så meget, og den lindring, jeg oplevede umiddelbart efter behandlingen, har holdt sig. Hårdt prøvet! Med hensyn til de mere intellektuelle opgaver, fornemmede jeg dels en større ro, men også en større robusthed og mere energi.
 Din klinik er et meget imødekommende sted – p.g.a. indretningen, og det fungerede fint med baggrundsmusikken under behandlingen.
Som jeg sagde til dig, var din behandling af ryggen formidabel. Her gik du jo virkelig til den! Du gik i dybden med de muskler, der leder op til og hen til det ømme skulderled. Det føltes meget relevant og velgørende.
Mine spændinger i benene er et kapitel for sig. Vi fik talt om det, men man kan jo ikke nå en intensiv behandling over hele kroppen på 1 time. Det var ok – også at kramperne i højre ben begyndte at distrahere mig lidt.
Jeg havde det fint med, at du ikke talte eller “spurgte ind” under behandlingen. Det stemte meget fint overens med behandlingens formål (som beskrevet i dit koncept).
Mit indtryk er, at du er en rigtig dygtig behandler, som jeg gerne anbefaler til alle, der efterspørger en behandling eller et behandlingsforløb. Jeg siger så hjertelig tak for en rigtig god og velgørende behandling!

”Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt. Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv. Tidligere har jeg ment, at det bare var noget, jeg skulle leve med, men Linda har lært mig, at jeg ikke bare skal ignorere, at jeg eksempelvis nemmere bliver stresset eller følelsesmæssigt rystet. At det er noget, jeg skal tage hånd om, og jeg har fået konkrete værktøjer til, hvordan jeg kan gøre det.

I sine behandlinger har Linda stor fokus på ikke alene at behandle sine klienter, men også på at få talt problemer og udfordringer godt igennem, og det er netop en af årsagerne til, at jeg valgte at gå ind i et behandlingsforløb.
Linda er utrolig god til at komme med input til ens situation, og hun har givet mig en helt anden indsigt. Det er ikke terapi, men hun lytter til mig og tager udgangspunkt i det, jeg siger. Måske som en form for coach, som så bliver kombineret med behandlingerne. Jeg er blevet stillet spørgsmål, som gør, at jeg har kunnet komme videre i mit liv.
Jeg har dog stadig hovedpine, men det er noget, vi arbejder med. Linda har blandt andet set på, hvordan jeg ligger med skuldrene, når jeg sover, hvilken hovedpude jeg har, og hvordan jeg kan få en bedre sovestilling. Sådan noget kigger hun også på ud over det rent behandlingsmæssige.

Hendes tilgang er noget helt specielt – koblingen mellem det mentale, det fysiologiske, indsigten i sig selv og afspændingen – det er virkelig en holistisk indgangsvinkel. Som særligt sensitiv føler jeg virkelig, at min krop bliver håndteret, så jeg ikke længere er lige så overfølsom overfor input. Det er som om, at Linda tætner mine huller. Jeg vil ønske, at andre også vil give sig selv den glæde og oplevelse, det er at komme hos Linda. Det er guld værd!”

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl. Og så er hun karrig med ros i forhold til mine ”fremskridt” – det kan jeg godt lide. På den måde bliver jeg opfordret til at mærke efter min krops reaktioner i stedet for hendes oplevelse af behandlingen. Linda har ikke forventninger til, at der ”skal ske” noget bestemt. Det er afgørende for mig.

Linda har også det, som kun de bedste behandlere har, nemlig nærvær, og hun forstår også at arbejde med kroppens subtile, nærmest usynlige, udfordringer. Jeg holder så meget af hendes gode, professionelle grænser. Det gør mig tryg. Jeg holder også af de øjeblikke, vi deler ud over det professionelle.
Jeg beundrer også, at hun gennem hele behandlingen – lige fra jeg kommer ind af døren, til jeg går igen – møder mig med et klart nærvær. Det er jeg meget fintmærkende overfor. Det er nok den kvalitet hos hende – og i hendes arbejde – jeg sætter allerhøjst. Det føles nærmest som om, der sker mirakler, når Lindas hænder får mig til at mærke grundstoffet i min krop. Det er vanedannende – et godt sted at gå hen igen og igen.

Takket være mine behandlinger hos Linda føler jeg en nyfunden frihed i min krop, og selv de allersværeste områder er nu i bedring. Det havde jeg aldrig forestillet mig kunne ske efter de mange års arbejde, jeg har lavet med mig selv.”

”Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk.

”Jeg føler mig altid godt tilpas, når jeg kommer, og jeg er tryg ved behandlingen. Lige fra første gang syntes jeg, at der var en god kemi mellem Linda og jeg. Hun er utroligt nem at tale med og samtidig meget professionel. Det er en god balance. Desuden er hun utrolig omsorgsfuld og imødekommende,” understreger Lene Hempel, og fortsætter: ”Jeg oplever en stor tryghed, når jeg kommer hos Linda. Jeg smækker mig bare op på briksen og lukker øjnene og slapper helt af.” Gennem tiden har Lene Hempel været hele repertoiret af behandlinger igennem; afspænding, A.L.T og Powernap-behandlingen. ”Jeg kommer primært for velvære og for at få løsnet op i mine skuldre og nakke. Jeg har et computerarbejde, og jeg kan mærke, at jeg spænder op. Så det er rigtig dejligt at kunne komme hos Linda og få løsnet op.”

Ud over at få løsnet de ømme muskler og forkæle sig selv med nydelse og velvære har besøgene hos Håndtryk desuden haft en sidegevinst for Lene Hempel. ”Jeg er blevet meget mere bevidst om min kropsholdning, og hvad der gør ting bedre og værre for den. Jeg er i det hele taget blevet mere bevidst om min krop.”