Afspænding fra top til tå

Afspænding fra top til tå er den ultimative behandling for dig, der vil slappe helt af, fjerne ophobet stress, løsne de overspændte muskler og lade de mentale batterier helt op.

I løbet af afspændingen kombinerer jeg alle mine behandlingsteknikker individuelt, så behandlingen tilpasses dine individuelle ønsker og behov. Jeg arbejder med kroppens muskler fra top til tå – inklusiv hals, nakke, hovedbund og ansigt.

Med afspændingen giver du dig selv et åndehul væk fra dine vante omgivelser, hvor du kan koble helt fra og genfinde din indre ro. Dit nervesystem beroliges. Dine ømheder, gener og smerter lindres. Dit tankemylder stopper hen ad vejen, og dine muskler slipper de ophobede spændinger og vækkes til live igen.

Udover at opnå en mere afslappet og nulstillet krop giver Afspænding fra top til tå dig en fantastisk helhedsfornemmelse og en skærpet kropsbevidsthed.

 • Afspænding fra top til tå
 • 795 kr.
  60 minutter
 • 995 kr.
  75 minutter
 • 1195 kr.
  90 minutter
 • 1395 kr.
  105 minutter
 • 1590 kr.
  120 minutter
 • Køb 5 behandlinger forud og spar 10%
  Afspænding fra top til tå – klippekort**
 • 3575 kr.
  5 x 60 min
 • 4475 kr.
  5  x 75 minutter
 • 5375 kr.
  5 x 90 minutter
 • 6275 kr.
  5 x 105 minutter
 • 7155 kr.
  5 x 120 minutter

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

**Klippekort er personlige, det er gyldige i 2 år, og de kan ikke refunderes efter køb.

Det siger andre om Afspænding fra top til tå

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. 

Karen Blum- om Afspænding fra top til tå

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Stine Larsen- om Afspænding fra top til tå

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. 

Christoph Leistner- om Afspænding fra top til tå

Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt.
Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv. Tidligere har jeg ment, at det bare var noget, jeg skulle leve med, men Linda har lært mig, at jeg ikke bare skal ignorere, at jeg eksempelvis nemmere bliver stresset eller følelsesmæssigt rystet. Læs resten her

Annette Jørgensen- om Afspænding fra top til tå

Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand.
Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100 % op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling, du gav, oplevedes som skræddersyet til mine klager… Læs resten her

Maja Irene Føgh- om Afspænding fra top til tå

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Kristine Kofod- om Afspænding fra top til tå

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl…. Læs mere her

Bente Dessau- om Afspænding fra top til tå

Jeg var glad for behandlingen i går. Atmosfæren emmer af ro, og dine hænder føles trygge og nærende. Selv om behandlingen er nænsom, føles den dybdegående og sætter gang i hele kroppens… Læs resten her

Susanne- om Afspænding fra top til tå

Jeg fik en afspændingsbehandling hos Linda i februar og var meget begejstret for oplevelsen. Linda er meget kompetent og professionel og evner at skabe en meget behagelig atmosfære under behandlingen. Jeg kunne mærke forskel på min krop med det samme og fik mange gode input, som jeg efterfølgende har kunnet bruge i min hverdag. En klar anbefaling herfra.

Mette Bacher - om Afspænding fra top til tå

Jeg sætter pris på, at du er professionel hele vejen igennem. Fra man kommer, og til man går. Og med professionel mener jeg også, at jeg oplever at få faglige kvalificeret rådgivning. Du er meget meget dygtig med dine hænder, og man/jeg mærker, at du ved, hvad du gør. Du giver “kunden” lov til at slappe af, samtidig med at du selv bruger al din faglighed. Jeg føler mig yderst tryg i situationen. Du har en optimal indlevelse, når du arbejder. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det.”

Alice- Om Afspænding fra top til tå

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse midt i min ellers travle hverdag. Jeg følte mig SÅ godt tilpas, fra jeg trådte ind ad døren med din meget behagelige tilgang og skønne stemme; skuldrene var nede med det samme. Briksen var fantastisk, og du gjorde så meget for, at jeg virkelig lå godt med puderne. Den skønne teknik med at blive lagt helt til rette med hele kroppen har jeg aldrig prøvet før, og det var en helt fuldstændig fantastisk begyndelse på den næste 1½ times velværeoplevelse. Tusind tak for velværet, som heldigvis stadig sidder i min krop. Jeg vender helt sikkert tilbage og har allerede anbefalet det videre på min vej 🙂

Lone Kjærgaard- Om Afspænding fra top til tå