Du behøver ikke gøre alting selv…

På et tidspunkt, da jeg var yngre, skulle jeg have hængt et gardin op.
Jeg tør næsten ikke sige, hvor mange timer den relativt enkle opgave tog mig.

Først gik der et par timer med at tænke på opgaven og forsøge at gennemskue, hvordan pokker jeg skulle løse den. Der gik også en del tid med at finde på alt muligt andet, jeg kunne gøre i stedet for at hænge gardinet op, selvom det egentlig var mindre vigtige opgaver – overspringshandlinger…

Til sidst ringede jeg og bad om hjælp hos en håndværker, som jeg kender, og 1-2-vupti – så var det fikset.

På en halv time og uden yderligere dikkedarer kom gardinet op og hænge – væsentlig pænere end jeg nogensinde selv ville kunne. Hvor ville jeg dog ønske, at jeg bare havde ringet til ham med det samme.

Sikke mange timer og frustrationer, jeg kunne have sparet mig selv for.

———————————————————————-

For mange af os kan det være en svær kamel at sluge – det har det også været for mig – men du behøver ikke gøre alting selv. Ingen af os er jo i stand til at gøre alt tilfredsstillende selv…

Det kan i den grad betale sig at bede om hjælp og uddelegere hverdagsopgaver, som bare ikke falder dig nemme.

Lige som du drager til frisøren, når håret trænger; som du kigger forbi tandlægen for at passe på dine tænder; eller som du sender bilen til eftersyn for at sikre, at den kan køre mange tusind kilometer til.

Min pointe er, at det indimellem er en rigtig god ide at spørge om hjælp eller endda betale sig fra de opgaver, man ikke selv evner eller magter. Hader du at gøre rent og skal du piske dig selv mentalt for at få det gjort, hvorfor så ikke betale sig fra det og spare både fysiske og mentale kræfter. Det er langt mere økonomisk smart for dig i længden og på bundlinjen.

———————————————————————-

Prøv at tillade dig selv at stille skarpt på, hvordan du bruger dit døgns 24 timer…

Bruger du din tid, dine evner og din energi klogt
i forhold til, hvad der giver din hverdag værdi og gør dig glad?

Hvis ikke, kan der være meget at hente
ved at sortere i ugens opgaver og uddelegere de opgaver,
som dræner dig for meget…

———————————————————————-

Mange tak for din interesse.

Hvis du gerne vil følge med i, hvad der sker hos mig,
kan du blot tilmelde dig mit nyhedsbrev her.

 

 

Så får du direkte besked i din indbakke.
Kærligst Linda

HÅNDTRYK
V/Linda Primdahl Jensen

Mobil: +45 61 77 08 07
Mailinfo@haand-tryk.dk
Webwww.haand-tryk.dk

Behandlingspraksis: Ole Suhrs Gade 21, kld. tv., 1354 København K.
Behandlingstider: Onsdag – lørdag: kl. 10-18

Book din tid online døgnet rundt lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.