• Årets julegave

Sådan fordobler du effekten
af din afspændingsbehandling

Nogle gange oplever vi, at vi får meget mere ud af vores alene tid end vi havde regnet med – og det uden at vi havde gjort noget bevidst for at opnå det. Men der er tit nogle bestemte vilkår i spil, når effekten af vores alene tid bliver påvirket. Dem kan du også gøre brug af, når du skal ind til en afspændingsbehandling for at få endnu mere ud af behandlingen og din tid på briksen.

Herunder har jeg samlet nogle af de bedste råd, så du selv har indvirkning på, hvor stor effekt du får ud af din alene tid og afspændingsbehandling.

1. råd

Er du ny kunde, så brug fem minutter efter bookingen på at gøre dig bekendt med mine praksisregler. Så undgår du at få en dårlig oplevelse ved at løbe ind i uforudsete problemer med betalingsmuligheder, afbestilling eller lignende.

2. råd

Er det dit første besøg hos mig, anbefaler jeg at planlægge, hvilket transportmiddel du skal med og hvordan du kommer frem senest dagen før, så du ikke skal stresse på vejen ind ved ændringer i trafikken.

3. råd

Hvis du har et gavekort, er det en god ide at oplyse det, når du bestiller din tid. Så er du sikker på, at du får booket det rette. Matcher behandlingen på dit gavekort ikke lige dit behov, er det ofte muligt at booke noget andet. Det kan dog kræve lidt ekstra betaling afhængig af, hvad du ønsker.

4. råd

Da mine behandlinger foregår påklædt, anbefaler jeg, at du har lidt skiftetøj med eller er påklædt til behandlingen for ikke at nedsætte effekten af grebene. Tøj, der er skrøbeligt – som silke og tyndt stof, kan lide nød under behandlingen, musklerne kan have svært ved at folde sig ud ved for stramt tøj og mine greb kan have svært ved at nå dybt nok ind i musklerne ved tykt stof som fx skjortestof eller jeans.

5. råd

Jo mere du kan slappe af resten af dagen efter afspændingen, jo mere vil kroppen kunne udnytte det boost, som behandlingen giver kroppen og effekten vil desuden vare meget længere i din krop. Efter en afspænding anbefaler jeg IKKE at have nogen aftaler, så kan du gøre, som du og især din krop har lyst til.

6. råd

Ankom i god tid – gerne 5-10 min før, så du stille og roligt kan nå at tage (over)tøjet af, komme på toilettet og gøre dig klar til at blive forkælet. Kommer du styrtende ind ad døren, vil din krop være i høj aktivitet, og det vil tage noget tid, før du kan falde helt ned og nyde din behandling.

7. råd

Har du bestemte forventninger eller ønsker for din behandling, må du meget gerne dele det med mig. Kan jeg imødekomme dem, gør jeg det glædeligt.

8. råd

Hvis du under behandlingen oplever noget, som kunne være bedre, som du ikke har det godt med eller som der virker rigtig godt for dig, skal du endelig sige det. På den måde kan du sikre, at du får det bedste ud af din tid på briksen.

9. råd

Sæt tid af til at kunne bevæge dig stille og roligt på din vej videre efter behandlingen – og er du i bil, til at kunne gå en lille tur eller bare sidde roligt nogle minutter inden du skal køre videre. Efter en afspænding vil du nemlig være mere afslappet og døsig, og det tager ca. 30 min, før din krop og især hjernen er startet helt op igen.

10. råd

Sørg for ikke at fryse, da musklerne ellers vil trække sig sammen og spænde op igen – tag evt. en (ekstra) trøje med, som du kan tage over dig på vej hjem.

11. råd

Vær skånsom med, du bruger din krop, og hvordan du sætter og lægger dig efter en behandling. Da dine muskler lige er blevet arbejdet igennem, vil der gå længere tid, før de gør ondt, hvis du bruger kroppen uhensigtsmæssigt. Det, som du gør med din krop efter en behandling, er med til at bestemme, hvor stor en samlet effekt du får ud af din behandling og din investering i dig selv.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget af det, tøv ikke med at sende mig en mail til info@haand-tryk.dk.

Det siger andre om behandlingerne

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂

Jeg fik en afspændingsbehandling hos Linda i februar og var meget begejstret for oplevelsen. Linda er meget kompetent og professionel og evner at skabe en meget behagelig atmosfære under behandlingen. Jeg kunne mærke forskel på min krop med det samme og fik mange gode input, som jeg efterfølgende har kunnet bruge i min hverdag. En klar anbefaling herfra.

Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse. Jeg synes, din måde at tage imod mig på var imødekommende og varm, og jeg følte mig i gode hænder. Jeg synes, du tog godt imod min fortælling, og hvorfor jeg var kommet, og du kom allerede inden selve behandlingen med brugbare kommentarer til og indsigter i en stresset og poststresset krops reaktionsmønstre. Der var meget, jeg kunne genkende, og det gjorde også, at jeg følte, du vidste, hvad du snakkede om, og at du tydeligvis havde erfaring. Behandlingen var rigtig behagelig – og varede ikke længe nok 😉 Det skal forstås på den mest positive måde. Jeg nød det og ville bare gerne have du fortsatte…. læs resten her

Selve behandlingen var rigtig dejlig – jeg kunne snildt have tilføjet en time mere. Jeg er usikker på, om jeg kom helt ned og slappe af, sådan som du fortalte om. Men årsagen er nok mest, at jeg lige skulle finde ud af på egen krop, hvad det hele var for noget. Og som vi også talte om, så ligger der en masse ophobet halløj i min krop (især skuldre), som jo ikke falder til efter en gang. Læs resten her

Det var en fantastisk oplevelse at være hos dig i sidste uge, og jeg nød alle minutterne, hvor jeg lå og var fuldstændig afslappet:) Der var en rigtig dejlig stemning, og du er et rigtig behageligt menneske, som gjorde, at jeg kunne slappe af. Dagene efter havde jeg ligesom feber i kroppen uden at have feber, men jeg tror, det hang sammen med, at jeg ikke fik slappet rigtigt af efterfølgende pga. min syge søn… Læs resten her

Jeg var glad for behandlingen i går. Atmosfæren emmer af ro, og dine hænder føles trygge og nærende. Selv om behandlingen er nænsom, føles den dybdegående og sætter gang i hele kroppens… Læs resten her

Behandlingen hos dig var en rigtig god oplevelse for mig, og jeg kan bestemt forestille mig, at jeg kommer igen 🙂 Du har en behagelig og rolig stil, som jeg synes er dejlig. Jeg var overrasket over… Læs resten her

Det var helt fantastisk at blive behandlet hos dig. Effekten af ro og afstresning er der i høj grad også i dag. Du er utrolig sød og behagelig som behandler og skabte en god ro og tillid. Jeg har intet negativt at sige. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Da jeg var til behandling hos dig i onsdags, var det en meget dejlig oplevelse. Da jeg lagde mig på briksen, kunne jeg mærke, at min krop var anspændt. Dog gik der ikke lang tid, før jeg blev totalt afspændt. Jeg mærker stadig… Læs resten her

Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand.
Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100 % op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling, du gav, oplevedes som skræddersyet til mine klager… Læs resten her

Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og… Læs resten her

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl…. Læs mere her

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Jeg fik dig anbefalet fra omgangskredsen, og både min kone og jeg har også anbefalet dig videre. Du er altid opmærksom på mine problemer, og det har været min fornemmelse, at du har godt styr på udviklingen fra gang til gang og på de områder, der kunne gøres mere ved, som jeg ikke selv var opmærksom på. Jeg kan godt mærke, at mange greb er de samme fra gang til gang – men jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg har fået et “standardprodukt”. Behandlingen har altid været justeret til dagsformen og mine problemer. Læs resten her

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig.

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. Jeg følte, at jeg fik meget ro i min hjerne og mine tanker, så jeg forsøgte at afrunde dagen i meget stille tempo, lige efter din anbefaling. Jeg kan varmt anbefale denne behandling til mine omgivelser og hvem, der måtte have interesse for den.

Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt.
Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv. Tidligere har jeg ment, at det bare var noget, jeg skulle leve med, men Linda har lært mig, at jeg ikke bare skal ignorere, at jeg eksempelvis nemmere bliver stresset eller følelsesmæssigt rystet. æs resten her

Min sidste behandling hos dig var rigtig fin. Jeg nød den lange snak, hvor jeg fik talt om mit liv, mine oplevelser, mine følelser, min fremgang og min forvirring. Du supplerede så fint med dine utrolige kompetencer inden for krop, sind og ånd, men vigtigst af alt din sensitivitet og lydhørhed, som er uhyre sjælden inden for behandlerverdenen. Din lydhørhed gør, at jeg nærer stor tillid til dig. Læs resten her

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. 

Jeg var glad for og tilfreds med behandlingen hos dig 17.10. Jeg synes, du har en meget fin måde at møde mig som kunde på, er nærværende og giver en god introduktion til behandlingen. Synes, der var den helt rette balance mellem ord og behandling. Læs resten her

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. 

Jeg kan kun sige, at jeg havde en skøn oplevelse, i den time behandlingen varede. Jeg syntes, det var rart og trygt med en god information omkring, hvordan behandlingen trin for trin ville komme til at foregå. Den gode oplevelse begynder allerede, når du begynder at lejre en, med blide tryk og rolige bevægelser, der bevirker, at jeg lå dejligt afslappet, også skønt med pøllen under knæhaserne og et lunt tæppe til at omslutte en. Læs resten her

”Jeg sætter pris på, at du er professionel hele vejen igennem. Fra man kommer, og til man går. Og med professionel mener jeg også, at jeg oplever at få faglige kvalificeret rådgivning. Du er meget meget dygtig med dine hænder, og man/jeg mærker, at du ved, hvad du gør. Du giver “kunden” lov til at slappe af, samtidig med at du selv bruger al din faglighed. Jeg føler mig yderst tryg i situationen. Du har en optimal indlevelse, når du arbejder. Jeg ved ikke, hvordan jeg ellers skal forklare det.”

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse midt i min ellers travle hverdag. Jeg følte mig SÅ godt tilpas, fra jeg trådte ind ad døren med din meget behagelige tilgang og skønne stemme; skuldrene var nede med det samme. Briksen var fantastisk, og du gjorde så meget for, at jeg virkelig lå godt med puderne. Den skønne teknik med at blive lagt helt til rette med hele kroppen har jeg aldrig prøvet før, og det var en helt fuldstændig fantastisk begyndelse på den næste 1½ times velværeoplevelse. Læs resten her