Corona Information

Det er meget vigtigt for mig at sikre, at du og jeg kan mødes med mindst mulig risiko for at blive smittet eller være medvirkende til at sprede smitten.

Derfor har jeg indrettet min behandlingspraksis med de nødvendige remedier og ændringer i mine arbejdsrutiner, så jeg kan modtage jer kunder under forsvarlige rammer, som jeg vil følge, så længe myndighederne anbefaler det.

Jeg håber på din tålmodighed og forståelse, når vi mødes, da jeg gør mit bedste for at passe på os alle. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på info@haand-tryk.dk.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Aktuelle corona restriktioner inde hos mig.
Pr. 29. november 2021 er det igen blevet indført, at man skal vise gyldigt coronapas ved besøg inde hos mig (som kunde hos liberale serviceerhverv). Du kan vælge at printe det ud og medbringe det, eller vise mig det på din telefon, når du ankommer.

Vi kan fortsat ses uden brug af mundbind, men hvis du skulle ønske, at jeg bærer mundbind under vores tid sammen, gør jeg det med glæde. Her skal du blot lige sige til, når vi ses.

Ellers fortsætter jeg med de ændrede arbejdsrutiner, som du kan læse mere om herunder. Pr. 1. september 2021 udfasede jeg mit corona tillæg, og jeg genindfører det ikke pt.

Skulle du få symptomer, så er det vigtigt, at du tager ansvar. Afbud indtil 36 timer før kan ske uden beregning. Læs herunder hvordan du gør, hvis du skulle blive syg tættere på vores aftale.

Skulle jeg blive smittet, få symptomer eller opstår der ændringer i vores retningslinjer, hører du direkte fra mig, hvis vi har en aftale.

…………………………………………………………………………………………………………………………………

Gyldigt coronapas
Du kan få et coronapas, hvis du er tidligere smittet (inden for de seneste seks måneder), er vaccineret eller testet negativ med en PCR-test der er højst 72 timer gammel (tidligere 96 timer) og for hurtigtest (antigentest) der er højst 48 timer gammel (tidligere 72 timer).

Dokumentation for et coronapas kan ske både i papirformat og elektronisk. Coronapas kan f.eks. fås i form af appen coronapas, som aktiveres med NemID, via sundhedsmyndighedernes app ”minSundhed” eller et printet dokument. Hvis du benytter printet dokumentation, skal du huske at medbringe gyldigt ID som pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort.

Læs mere her.

Sådan bliver dit besøg hos mig i den kommende tid.
Når du møder ind, vil der stå håndsprit i opgangen, og du bedes spritte dine hænder af, inden du kommer ind. Ventehjørnet kan fortsat benyttes, men for nu er det uden vandkande og snackskål. Du vil i stedet blive tilbudt personlig snackpose og vandflaske inde hos mig. På toilettet er der installeret små håndklæder, som du kan benytte dig af og derefter lægge i kurven på gulvet.

Under behandlingen vil jeg, mens vi taler sammen, holde den anbefalede afstand. Hvis du vil føle dig mere tryg, bruger jeg gerne mundbind under behandlingen.

Jeg benytter desuden lagner, som vaskes efter hver brug, før du evt. får tæppe på. Under behandlingen spritter jeg mig desuden af løbende, så jeg sikrer mindst mulig smitterisiko.

Imellem hver behandling bliver briksen rengjort, pudebetræk og lagner skiftes, lokalet luftes godt ud, og de fælles kontaktflader såsom håndtag, lyskontakter m.m. rengøres. Derfor har jeg i denne tid en lidt længere pause imellem mine behandlinger, som også gør, at du sjældent vil møde andre kunder hos mig. Af netop denne grund vil jeg gerne bede dig om ikke at komme i alt for god tid.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sådan kan du selv minimere smittefaren.

 1. Afsprit hænder i opgangen, før du går ind i mine lokaler.
 2. Undgå at røre ved kontaktpunkter såsom gelændere, armlæn, bordoverflader, etc.
 3. Hold afstand, hvis der skulle være andre kunder end dig tilstede.
 4. Undgå håndtryk og kram.
 5. Kom såvidt muligt til den aftalte tid.
 6. Benyt de små håndklæder efter håndvask på toilettet og læg dem direkte i kurven på gulvet efter brug.
 7. Husk at tage et stykke papir eller bruge det rene håndklæde til at åbne og lukke for vandet for at undgå direkte berøring med vandhanen.
 8. Rør ved så få kontaktflader som muligt.
 9. Sprit hænderne af, når du kommer ind i behandlingslokalet.
 10. Sprit hænderne af, inden du forlader behandlingslokalet igen.
 11. Sprit hænderne af i opgangen, når du går igen.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Opdateret afbudspolitik i Corona tiden
Jeg tror på, at det, vi hver især gør, kommer til at gøre en stor forskel, hvis vi arbejder sammen. Derfor har jeg ændret lidt i min afbudspolitik, så vi bedre kan tage højde for hinanden og undgå unødvendig smittefare i den kommende tid.

Indtil 36 timer før vores aftale kan du nu ændre din tid uden beregning. Får du derefter symptomer, kontakter du mig direkte via sms til 61 77 08 07. Kan jeg afsætte tiden til ventelisten, bliver det uden beregning for dig. Derfor vil jeg også gerne opfordre alle til at benytte sig af ventelisten i denne tid.

Udeblivelse uden afbud vil som altid blive afkrævet fuld betaling.

Samtidig forventer jeg, at du tager ansvar for dig selv, for mig, og for andre omkring dig og aflyser ved de mindste symptomer. Ellers forbeholder jeg mig retten til at afvise dig ved ankomst for at undgå at få og at videregive smitte.

Ingen kontant betaling hvis muligt
I denne tid vil jeg gerne frabede mig kontant betaling, men jeg modtager fortsat både dankort, MobilePay og bankoverførsel.


Jeg håber på din tålmodighed og forståelse, når vi mødes, da jeg gør mit bedste for at passe på os alle. Hvis du har spørgsmål, forslag eller andet på hjertet, hører jeg meget gerne fra dig på info@haand-tryk.dk eller 61 77 08 07.

Det siger andre om behandlingerne

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂 Læs resten her

Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og… Læs resten her

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. Se flere referencer her

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. Se flere referencer her

Da jeg var til behandling hos dig i onsdags, var det en meget dejlig oplevelse. Da jeg lagde mig på briksen, kunne jeg mærke, at min krop var anspændt. Dog gik der ikke lang tid, før jeg blev totalt afspændt. Jeg mærker stadig… Læs resten her

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig. Se flere referencer her

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. … Læs resten her

”Min sidste behandling hos dig var rigtig fin. Jeg nød den lange snak, hvor jeg fik talt om mit liv, mine oplevelser, mine følelser, min fremgang og min forvirring. Du supplerede så fint med dine utrolige kompetencer inden for krop, sind og ånd, men vigtigst af alt din sensitivitet og lydhørhed, som er uhyre sjælden inden for behandlerverdenen….Læs resten her

”Jeg fik dig anbefalet fra omgangskredsen, og både min kone og jeg har også anbefalet dig videre. Du er altid opmærksom på mine problemer, og det har været min fornemmelse, at du har godt styr på udviklingen fra gang til gang og på de områder, der kunne gøres mere ved, som jeg ikke selv var opmærksom på. Jeg kan godt mærke, at mange greb er de samme fra gang til gang – men jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg har fået et “standardprodukt”. Behandlingen har altid været justeret til dagsformen og mine problemer….Læs resten her

”Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand. Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100% op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling du gav oplevedes som skræddersyet til mine klager….Læs resten her

”Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt. Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv…..Læs resten her

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl. …..Læs resten her

”Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk. …..Læs resten her