Afspænding som problemknuser

Kropsterapi lukket for nye kunder pr. 1/10-22
I den senere tid har jeg fået en del nye kunder til mine kropsterapeutiske behandlinger, hvilket gør, der er kommet en overvægt af disse behandlinger i min kalender. Eftersom disse kunder går i længerevarende forløb, lukker jeg nu for tilgang af nye kunder til de kropsterapeutiske behandlinger, så der forbliver plads til mine afspændingsbehandlinger.

I praksis betyder dette, at jeg dels lukker for ‘Afspænding som problemknuser’, ‘Den afklarende introsession’ & ‘Telefonvejledninger’ i min onlinekalender.

Vil du gerne først i køen, når jeg igen får plads til nye kunder, kan du skrive dig på venteliste her: info@haand-tryk.dk


Mere om kropsterapien
Gennem kropsterapien lærer du at bruge din krop mere hensigtsmæssigt og skabe sundere vaner i din dagligdag, så din krop kommer mere i balance og får reduceret generende symptomer. Undervejs skaber jeg bevidsthed omkring de muligheder, du har med din krop og åbner for nye perspektiver.

Med Afspænding som problemknuser får du et skræddersyet kropsterapiforløb, der bliver tilrettelagt efter, hvad dine ønsker og behov for hjælp er. Længden af et kropsterapiforløb varierer fra person til person, men du kan forvente mindst fem sessioner.

Behandlingsforløbet begynder med en kortlægning af din kropstilstand og dine udfordringer, hvorefter vi sammen finder fokus for forløbet. Vi taler om skader, sygdomme, operationer og andre udfordringer, der er væsentlige at tage højde for, ligesom jeg får en fornemmelse af din krop gennem behandling.

Jeg kombinerer afspændingsbehandling med samtale, vejledning, personlige råd og individuelt tilpassede hjemmeopgaver, hvis nødvendigt. Gennem samtale hjælper jeg dig til at integrere forløbets opdagelser bedst muligt i din bevidsthed og gøre dem tilgængelige i din hverdag, så du får skabt en mere velfungerende og langtidsholdbar krop.


Den afklarende introsession
Alle mine kropsterapiforløb starter med den afklarende introsession. Her koncentrerer vi os om en grundig, afdækkende samtale, som giver mig indsigt i, hvad dine behov er og hvor din krop står. Hvis tiden tillader det, kan samtalen efterfølges af en smagsprøve på min afspændingsbehandling.

Introsessionen er uforpligtende, så den kan også bruges til opnåelse af en mere indgående vurdering af din kropstilstand. Undervejs vil jeg komme ind på, hvad jeg vil kunne gøre for dig og din krop. Men finder jeg frem til, at dét, du aktuelt har behov for, ikke er noget, som jeg er den bedste til at levere, henviser jeg gerne til andre.

Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mit mobilnummer er: +45 61 77 08 07
Min mailadresse er: info@haand-tryk.dk

 • Den afklarende introsession
  1350 kr.
  90 minutter
 • Afspænding som problemknuser
 • 1500 kr.
  90 minutter
 • 2000 kr.
  120 minutter
 • Køb 3 behandlinger forud og spar 5%
  Afspænding som problemknuser – klippekort**
 • 4275 kr.
  3 x 90 minutter
 • 5700 kr.
  3 x 120 minutter
 • Køb 5 behandlinger forud og spar 10%
  Afspænding som problemknuser – klippekort**
 • 6750 kr.
  5 x 90 minutter
 • 9000 kr.
  5 x 120 minutter

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

**Klippekort er personlige, det er gyldige i 2 år, og de kan ikke refunderes efter køb.

Det siger andre om behandlingerne

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂 Læs resten her

Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og… Læs resten her

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. Se flere referencer her

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. Se flere referencer her

Da jeg var til behandling hos dig i onsdags, var det en meget dejlig oplevelse. Da jeg lagde mig på briksen, kunne jeg mærke, at min krop var anspændt. Dog gik der ikke lang tid, før jeg blev totalt afspændt. Jeg mærker stadig… Læs resten her

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig. Se flere referencer her

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. … Læs resten her

”Min sidste behandling hos dig var rigtig fin. Jeg nød den lange snak, hvor jeg fik talt om mit liv, mine oplevelser, mine følelser, min fremgang og min forvirring. Du supplerede så fint med dine utrolige kompetencer inden for krop, sind og ånd, men vigtigst af alt din sensitivitet og lydhørhed, som er uhyre sjælden inden for behandlerverdenen….Læs resten her

”Jeg fik dig anbefalet fra omgangskredsen, og både min kone og jeg har også anbefalet dig videre. Du er altid opmærksom på mine problemer, og det har været min fornemmelse, at du har godt styr på udviklingen fra gang til gang og på de områder, der kunne gøres mere ved, som jeg ikke selv var opmærksom på. Jeg kan godt mærke, at mange greb er de samme fra gang til gang – men jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg har fået et “standardprodukt”. Behandlingen har altid været justeret til dagsformen og mine problemer….Læs resten her

”Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand. Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100% op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling du gav oplevedes som skræddersyet til mine klager….Læs resten her

”Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt. Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv…..Læs resten her

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl. …..Læs resten her

”Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk. …..Læs resten her