Afspænding som problemknuser

Kropsterapi kan for mig gå i to retninger – den terapeutiske (følelsesmæssige, mentale) og den funktionelle (praktiske, kompetencebaserede), hvor det altid har været den funktionelle, der har optaget mig som behandler og kropsterapeut.
I løbet af mine snart 18 år som behandler, vejleder og facilitator har jeg fået lov til at følge mange personer og kroppe, og jeg kan se, at mine afspændingsbehandlinger ofte efterlader et markant og vedvarende aftryk.

Men mine behandlinger kan ikke stå alene. Det er handlingerne i din hverdag, der afgør, om mit aftryk skal være kortvarigt eller vedvarende.

For de indsigter og erkendelser, jeg kan være med til at skabe, gør først en reel forskel, når de integreres i dit liv – i hverdagen.


Derfor har det funktionelle kropsterapiarbejde altid haft min store interesse, for det er her, forandringerne for alvor kan ske. Det er i det lavpraktiske, at ændringerne opstår, og det er dig, der skal sidde bag rattet for at holde retningen mod de ændringer, som kan skabe de forandringer, du higer efter.  Og det er dette, jeg faciliterer i den funktionelle kropsterapi med mine ‘Afspænding som problemknuser’ – behandlinger.

Vi tager udgangspunkt i der, hvor du står lige nu, og vi kigger på, hvor du gerne vil hen. Med det udgangspunkt ser vi på, hvordan vi mest optimalt kan få dig derhen, og sammen lægger vi en plan for, hvilke handlinger og ændringer, der skal til for at lykkes.

I vores sessioner følger vi op på, hvordan denne plan holder i praksis, og vi integrerer opdateringer, som forløbet skrider frem. Vi finder frem til passende hverdagpraksisser, øvelser eller rutiner, som kan støtte dig bedst og holde din motivation tændt undervejs.

Forløbet består primært af samtaleterapi, strategisk kropsplanlægning, instruktioner i udførelse og vejledning i succes med vores plan for din kropslige forvandling og trivselsopgradering. Der vil indgå behandling i forløbet i det omfang, det passer ind i forhold til formålet og processen.

Længden af et forløb er individuelt. Det afhænger dels af, hvor stor forandring du gerne vil skabe, hvor lang tid du har haft de uhensigtsmæssige livsvilkår, og hvor mange ressourcer du kan investere i disse forandringer.


Jeg har pt lukket for nye kunder til mine kropsterapiforløb, men du kan skrive dig på ventelisten her, hvis du gerne vil kontaktes uforpligtende, når der igen opstår ledig plads.

Men alle forløb indledes med en opstartssamtale, hvor vi pejler os ind på, hvilke forandringer du ønsker, og hvordan vi sammen kan arbejde med dem. Denne del fungerer også som en uforpligtende kemisamtale, da al vækst har brug for trygge rammer og fuld tillid, hvorfor det er allervigtigst, at vi er på bølgelængde, og at du føler dig tilpas i mine hænder, hvis vi skal opnå succes sammen.

Dette kalder jeg også for ‘Den Afklarende introsession’, og kunder, der har gennemgået denne afklarende introsession og skrevet sig på venteliste, står først i køen, når der frigives ledige pladser til mine kropsterapiforløb.

Så hvis du er interesseret i at indgå i et forløb hos mig, kan du med fordel booke tid til denne opstartssamtale, hvor du får afdækket, om det er hos mig, du skal søge hjælp.

Vil du gerne kontaktes, når jeg igen får plads til nye kunder, kan du skrive dig på venteliste her: info@haand-tryk.dk


Er du i tvivl om, hvilken behandling, der er den rigtige for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mit mobilnummer er: +45 61 77 08 07
Min mailadresse er: info@haand-tryk.dk

 • Den afklarende introsession
  1295 kr.
  90 minutter
 • Afspænding som problemknuser
 • 1500 kr.
  90 minutter
 • 2000 kr.
  120 minutter
 • Køb 3 behandlinger forud og spar 5%
  Afspænding som problemknuser – klippekort**
 • 4275 kr.
  3 x 90 minutter
 • 5700 kr.
  3 x 120 minutter
 • Køb 5 behandlinger forud og spar 10%
  Afspænding som problemknuser – klippekort**
 • 6750 kr.
  5 x 90 minutter
 • 9000 kr.
  5 x 120 minutter

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

**Klippekort er personlige, det er gyldige i 2 år, og de kan ikke refunderes efter køb.

Det siger andre om behandlingerne

Tusinde tak for en dejlig Powernap-behandling, som rent faktisk betød, at min søvn natten til i dag føltes mere dyb. Jeg roterede ikke rundt på hovedpuden for at finde hvile, som jeg har gjort de sidste par uger! Så skønt – du har trods – en forholdsvis kort behandling – formået at få løst et eller andet op! Håber min søvn bliver ligeså god i nat 🙂 Læs resten her

Jeg havde en skøn! oplevelse på din briks. Behandlingen gjorde mig utrolig godt, afslappet, træt! og veltilpas resten af dagen. Hen mod aftenen kom energien tilbage, og… Læs resten her

Efter jeg er blevet fast inventar på briksen hos Linda, har jeg oplevet at få en langt større kropsforståelse. Med sin søde, venlige og ligetil facon præsterer Linda hver gang at så små frø i min bevidsthed, som spirer og vokser i min hverdag.
Linda har gjort underværker for mine ømme, spændte skuldre, og jeg bliver… Læs resten her

Jeg oplevede din behandling som enormt afslappende og afstressende og et virkelig godt alternativ til en traditionel massage, fordi den kan noget helt andet. Du og din klinik er præget af ro og hygge, og det synes jeg også er meget vigtigt for helhedsoplevelsen. Se flere referencer her

Jeg kunne godt mærke forskellen, efter jeg var i behandling hos dig i går. Jeg var slet ikke mere så anspændt og meget mere til stede. Jeg havde også en anden kontakt til mig selv og kunne være mere fokuseret på opgaverne, jeg skulle løse. Denne gang skete der meget fra at være max anspændt til at være afslappet. Tak for en god behandling og dit nærvær også i samtalen. Se flere referencer her

Da jeg var til behandling hos dig i onsdags, var det en meget dejlig oplevelse. Da jeg lagde mig på briksen, kunne jeg mærke, at min krop var anspændt. Dog gik der ikke lang tid, før jeg blev totalt afspændt. Jeg mærker stadig… Læs resten her

Jeg har været rigtig glad for dine behandlinger og er gået fra dine behandlinger med følelsen af at være mere fri til at bevæge kroppen i helt almindelige situationer. Ud over de gode effekter af selve behandlingen har det også været dejligt med den omsorg, der også ligger i snakken op til behandlingen.  Læs resten her

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig. Se flere referencer her

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. … Læs resten her

”Min sidste behandling hos dig var rigtig fin. Jeg nød den lange snak, hvor jeg fik talt om mit liv, mine oplevelser, mine følelser, min fremgang og min forvirring. Du supplerede så fint med dine utrolige kompetencer inden for krop, sind og ånd, men vigtigst af alt din sensitivitet og lydhørhed, som er uhyre sjælden inden for behandlerverdenen….Læs resten her

”Jeg fik dig anbefalet fra omgangskredsen, og både min kone og jeg har også anbefalet dig videre. Du er altid opmærksom på mine problemer, og det har været min fornemmelse, at du har godt styr på udviklingen fra gang til gang og på de områder, der kunne gøres mere ved, som jeg ikke selv var opmærksom på. Jeg kan godt mærke, at mange greb er de samme fra gang til gang – men jeg har aldrig haft fornemmelsen af, at jeg har fået et “standardprodukt”. Behandlingen har altid været justeret til dagsformen og mine problemer….Læs resten her

”Tak for sidst! Din behandling havde en godgørende effekt både på min skulder og min stress-tilstand. Som jeg sagde til dig efter behandlingen, lever dit firmanavn og din pjece 100% op til forventningerne. Jeg følte mig godt modtaget, og den behandling du gav oplevedes som skræddersyet til mine klager….Læs resten her

”Behandlingen mod spændingshovedpine var en meget overraskende oplevelse. Jeg havde forestillet mig, at det ville være hårdt og lidt voldsomt, som når man går til en almindelig massør, men det var helt anderledes. Det er utroligt, at hun kan røre så lidt og så blidt, og det så har en så stor effekt. Gennem mine behandlinger hos Linda er jeg desuden kommet meget videre med at acceptere, at jeg er særligt sensitiv…..Læs resten her

”En ven anbefalede Linda, da jeg havde et megahold i nakken. Hun hjalp mig hurtigt over det, og siden har jeg gået hos hende nu gennem mange år. Der er mange grunde til, at jeg ikke har tænkt mig at søge en anden behandler. Jeg har en ubetinget tillid til at lægge mig i hendes hænder. Hun er et fint menneske, som jeg er glad for at være sammen med. Hun har en fin integritet og en utrolig fintfølende fornemmelse for både krop og sjæl. …..Læs resten her

”Lene Hempel hører til blandt de trofaste kunder hos Håndtryk. Gennem mere end fem år har hun jævnligt taget plads på briksen hos Linda, efter hun tilfældigvis kiggede ind på klinikken. ”Jeg arbejdede lige rundt om hjørnet fra klinikken, så en dag gik jeg ind for at høre lidt nærmere. Jeg fik en rigtig god snak med Linda, og jeg har været kunde lige siden,” forklarer Lene Hempel, der er 56 år og sekretariatsmedarbejder. Det er en kombination af kemi, kompetence og velvære, som gør, at hun nyder at være kunde hos Håndtryk. …..Læs resten her