Det siger andre om
Afspænding og A.L.T

Her kan du læse om andres oplevelser hos mig og blive lidt klogere på, hvad du kan forvente af mine behandlinger.

”Det var helt fantastisk at blive behandlet hos dig. Effekten af ro og afstresning er der i høj grad også i dag. Du er utrolig sød og behagelig som behandler og skabte en god ro og tillid. Jeg har intet negativt at sige. Jeg kommer helt sikkert tilbage.”

Heidi Rye Hudlebusch

“Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig.”

Anne Schmidt

”Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. Jeg følte, at jeg fik meget ro i min hjerne og mine tanker, så jeg forsøgte at afrunde dagen i meget stille tempo, lige efter din anbefaling. Jeg kan varmt anbefale denne behandling til mine omgivelser og hvem, der måtte have interesse for den.”

Lena Andersen

“Jeg var glad for og tilfreds med behandlingen hos dig 17.10. Jeg synes, du har en meget fin måde at møde mig som kunde på, er nærværende og giver en god introduktion til behandlingen. Synes, der var den helt rette balance mellem ord og behandling. Selve behandlingen var også en fin oplevelse – jeg tror nok, som du også sagde, at man skal gøre det over flere gange for at få en mere fuld fornemmelse af denne behandlingsform. Men det føltes rigtig dejligt og igen en fin oplevelse af din professionalisme, jeg følte mig i gode trygge hænder.”

Lisbeth Andersen

”Jeg kan kun sige, at jeg havde en skøn oplevelse, i den time behandlingen varede. Jeg syntes, det var rart og trygt med en god information omkring, hvordan behandlingen trin for trin ville komme til at foregå. Den gode oplevelse begynder allerede, når du begynder at lejre en, med blide tryk og rolige bevægelser, der bevirker, at jeg lå dejligt afslappet, også skønt med pøllen under knæhaserne og et lunt tæppe til at omslutte en. Jeg var især glad for, at du fortalte, at du ville give hele kroppen et let tryk, når det var tid at vågne op igen, altså når behandlingen var slut. Jeg tog mig nemlig flere gange i, at jeg lå og tænkte “bare det ikke er slut endnu”, og så kunne jeg jo berolige mig selv med, at der blev trykket på kroppen ved afslutning af behandlingen. De skavanker/problemer jeg fra begyndelsen havde fortalt dig om, at jeg havde, dem ramte du 100 %. Du er også dejligt nærværende, jeg følte mig godt tilpas fra første sekund. Jeg kan ikke komme på noget, der skal ændres på eller tilføjes i behandlingen. Jeg glæder mig til at komme igen.”

Anne-Marie Frandsen