Sådan vælger du den rette behandling

Vores krop har det forskelligt fra uge til uge, og den ændrer sig også fra år til år, alt efter hvordan vi bruger den, hvordan den udvikler sig, og hvordan den regenererer sig selv. Derfor har kroppen også brug for forskellige former for hjælp og støtte, alt efter hvor den lige er i nuet.

Mit behandlingsudbud afspejler disse forandringer, og herunder får du en introduktion til de forskellige behandlinger, så du bedre kan vælge den behandling, der passer til dine aktuelle behov.

Powernap

Til dig, der hverken har særlige behov i forhold til behandlingen eller en krop, der har specielle udfordringer. Serien af behandlingsgreb ligger nogenlunde fast for at sikre, at powernap-effekten lander i kroppen, og her bruges kun kort tid på samtale i starten, hvor jeg blot skaber mig et billede af kroppens tilstand på dagen, så jeg kan imødekomme dens behov og finjustere behandlingen.

Se priser og book her

Afspænding fra top til tå

Til dig, der trænger til at få sluppet dine overbelastningsspændinger og nulstillet din krop. Her kan der arbejdes både i hele kroppen samt i nakke, hals, hovedbund og ansigt. Det er kun varigheden af behandlingen, der sætter grænser for, hvad vi kan nå. Denne behandling kan også rumme samtale, hvis du ønsker det – behandlingen tilpasses den enkeltes behov.

Se priser og book her

Afspænding for særligt sensitive

Til dig, der har et presset eller særligt sensitivt nervesystem, som trænger til at blive beroliget og håndteret omsorgsfuldt. Den adskiller sig fra Afspænding fra top til tå ved, at behandlingen foregår i et mere langsomt tempo, der tages blidere fat i musklerne, der vil være plads til mere samtale ved behov, og jeg bruger nogle specielle behandlingsgreb til at skabe jordforbindelse og afgrænsning i din krop.

Se priser og book her

Afspænding med A.L.T.

Til dig, der gerne vil trække stikket og stoppe tankemylderet for en stund. Til dig, der trænger til beroligelse af både nervesystem og kroppen. Til dig, der søger en rolig og blid behandlingsform til at slippe spændinger i nakke, hals, ansigt eller hovedbund. Her vægter jeg beroligelsen i behandlingen. Der benyttes primært A.L.T.-greb, men ønsker du et forynget og opløftende resultat, skal du vælge Det naturlige ansigtsløft.

Se priser og book her

Det naturlige ansigtsløft

Til dig, der både søger et forynget og naturligt løft af dit ansigt og en afkoblende behandling. Her er der tale om et forløb, hvor der arbejdes dybdegående med muskler og huden i nakke, hals, ansigt eller hovedbund. Dette indebærer greb, hvor du for en stund bringes ud af den rolige døs, du dvæler ned i undervejs. Vi tilrettelægger sammen et forløb, der rammer dine ønsker og behov ved opstarten.

Se priser og book her

Afspænding som problemknuser

Til dig, der ønsker at forholde dig til og arbejde med det, der mærkes i kroppen. Til dig, der ønsker at blive mere skarp på at registrere, fortolke og forholde dig til din krops signaler til dig. Dette er et kropsterapeutisk forløb, som tilrettelægges efter, hvad dine ønsker og behov for hjælp er. I denne behandlingsform fylder samtalen mere – i begyndelsen samles der op fra sidst og på evt. hjemmeopgaver, der lægges plan for dagens behandling, vi snakker om, hvad der sker og mærkes i kroppen under afspændingen, og til sidst afsluttes behandlingen med en opsamling og instruktion i evt. hjemmeopgaver.

Se priser og book her

Telefonvejledning

Til dig, der enten har brug for min støtte og hjælp undervejs i dit kropsterapeutiske forløb eller har brug for min vejledning i forbindelse med nogle kropslige udfordringer.

Telefonvejledning kan også bruges af dig, der fysisk bor for langt væk til at få min hjælp. Har du yderligere spørgsmål, kan du altid fange mig på tlf. 61 77 08 07 og/eller på info@haand-tryk.dk.