Afspænding for særligt sensitive

Afspænding for særligt sensitive er den ultimative behandling for dig, der er særligt sensitiv. Denne behandling indeholder det samme som Afspænding fra top til tå, men der er skruet ned for tempoet og intensiteten, så den særligt sensitive krop bliver mødt i endnu højere grad.

Som altid skræddersyes behandlingen til dine behov og nervesystemets tilstand på dagen, så du får mest mulig aflastning og beroligelse ud af behandlingen. Da den særligt sensitive krop nemmere tager imod behandlingsgrebene, tilbydes den behandling pt. kun som 60 minutters behandling.

  • Afspænding for særligt sensitive
  • 795 kr.
    60 minutter
  • 3575 kr.
    5 x 60 minutter –  Klippekort**

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

**Klippekort er personlige, det er gyldige i 2 år, og de kan ikke refunderes efter køb.

Det siger andre om Afspænding for særligt sensitive

Jeg havde en rigtig dejlig oplevelse. Jeg synes, din måde at tage imod mig på var imødekommende og varm, og jeg følte mig i gode hænder. Jeg synes, du tog godt imod min fortælling, og hvorfor jeg var kommet, og du kom allerede inden selve behandlingen med brugbare kommentarer til og indsigter i en stresset og poststresset krops reaktionsmønstre. Der var meget, jeg kunne genkende, og det gjorde også, at jeg følte, du vidste, hvad du snakkede om, og at du tydeligvis havde erfaring. Behandlingen var rigtig behagelig – og varede ikke længe nok 😉 Det skal forstås på den mest positive måde. Jeg nød det og ville bare gerne have du fortsatte…. læs resten her

Catrine- om Afspænding for særligt sensitive