Afspænding og A.L.T.

Med denne unikke kombination af teknikker fra afspændingen og ansigtsløftningsteknikken (A.L.T.*) kan du løsne spændinger, stimulere cirkulationen i vævet, booste vitaliteten i dit ansigt, mildne livets linjer, øge bevægeligheden, stramme huden op og skabe mere harmoni i dit ansigtsudtryk. Derudover er denne behandling utrolig beroligende for hele kroppen og nervesystemet.

Hver behandling er skræddersyet med en individuel opbygning af afspændingsgreb til ansigt, hals, nakke og hovedbund, så de kan bruges enkeltstående. Men ønsker du en foryngelseskur med et mere vedvarende resultat eller et naturligt ansigtsløft, skal du forvente et forløb på 5-10 gange alt efter din belastningsgrad. Efterfølgende vedligeholdes resultatet med behandlinger i det interval, der stemmer overens med dine hverdagsbelastninger.

  • Afspænding med A.L.T.
    995 kr.
    75 min
  • Det naturlige ansigtsløft - forløb
    4475 kr.
    5  x 75 minutter – Klippekort**

Omklædning, samtale, betaling, tidsbestilling etc. indgår i behandlingstiden.

**Klippekort er personlige, det er gyldige i 2 år, og de kan ikke refunderes efter køb.

* A.L.T. – som også kaldes ansigtsløftningsteknik, laver som udgangspunkt et naturligt ansigtsløft. Dette sker ved en afspænding af spændte muskler, stimulering af hudens elasticitet og gennem brug af teknikker, der modarbejder tyngdekraftens træk i ansigtet. Jeg kombinerer den også med mine afspændingsteknikker, så den beroligende effekt, som denne behandlingsform også giver, kommer mere i centrum. Det gør behandlingen velegnet til både meget stressede eller urolige personer og til trætte ansigter, der ikke længere sidder, som de gjorde engang.

Det siger andre om Afspænding og A.L.T.

Jeg kan kun sige, at jeg havde en skøn oplevelse, i den time behandlingen varede. Jeg syntes, det var rart og trygt med en god information omkring, hvordan behandlingen trin for trin ville komme til at foregå. Den gode oplevelse begynder allerede, når du begynder at lejre en, med blide tryk og rolige bevægelser, der bevirker, at jeg lå dejligt afslappet, også skønt med pøllen under knæhaserne og et lunt tæppe til at omslutte en. Læs resten her

Anne-Marie Frandsen- om A.L.T. behandlingen

Jeg var glad for og tilfreds med behandlingen hos dig 17.10. Jeg synes, du har en meget fin måde at møde mig som kunde på, er nærværende og giver en god introduktion til behandlingen. Synes, der var den helt rette balance mellem ord og behandling. Læs resten her

Lisbeth Andersen- om A.L.T. behandlingen

Jeg nød i allerhøjeste grad at blive behandlet af dig. Det var en fuldkommen rolig og afslappende behandling, hvor dine bløde og varme hænder vækkede mit ansigt til live igen. Jeg nød resten af dagen at mærke det prikke og kildre i ansigtsmusklerne. Det var fuldendt forkælelse og absolut ikke sidste gang jeg besøger din klinik. Tak fordi du tog dig tid og drog omsorg for mig.

Anne Schmidt- om Afspænding og A.L.T.

Tak for den oplevelse, du har givet mig med dine blide håndtryk. For mig, der lider af daglig stress og tidsmangel, var det af uvurderlig betydning at komme i din renlige stue og modtage verdens dejligste afslappende behandling. Jeg slappede fuldstændigt af og faldt endda i søvn under behandlingen. Jeg følte, at jeg fik meget ro i min hjerne og mine tanker, så jeg forsøgte at afrunde dagen i meget stille tempo, lige efter din anbefaling. Jeg kan varmt anbefale denne behandling til mine omgivelser og hvem, der måtte have interesse for den.

Lena Andersen- om Afspænding og A.L.T.

Det var helt fantastisk at blive behandlet hos dig. Effekten af ro og afstresning er der i høj grad også i dag. Du er utrolig sød og behagelig som behandler og skabte en god ro og tillid. Jeg har intet negativt at sige. Jeg kommer helt sikkert tilbage.

Heidi Rye Dudlebusch- om afspænding og A.L.T.